Fotografieweblog

» meer ... fotoblog op dF

Fototechniek

» meer ... uitleg op dF

Hard- en software

» meer ... spul op dF

Trucs en tips

» meer ... fototips op dF

Fotogalerij

» meer ... fotografie op dF

wereldwijd zoeken
buttons

Colofon

Een videograaf, het verschil met een fotograaf en hoe vind je er een? » digitale Fotografie

Een videograaf, het verschil met een fotograaf en hoe vind je er een?

Naast fotografen zijn er ook veel videografen in Nederland. Het is een net een andere tak van sport maar ook een met veel overeenkomsten. Waarbij de uitdaging voor een fotograaf ligt bij het maken van het juiste/mooiste plaatje wat veel verteld ligt de uitdaging van een videograaf niet bij een shot, maar bij meerdere en vooral de combinatie hiervan. Voor een videograaf is een verhaallijn met meerdere beelden erg belangrijk, een fotograaf wil graag een verhaal vertellen door één foto of een collectie van foto’s.


Wat doet een videograaf?

Een videograaf maakt een video, in het complete plaatje schiet hij/zij de beelden en monteert deze. Dit kan als hobby gedaan worden maar ook als professional. Op youtube vind je veel reis video’s van liefhebbers, die hun hele vakantie samenvatten in een spetterende video. Maar voor bedrijven zijn video’s ook belangrijk om klanten een beeld over hun diensten/producten te geven en daarom zie je ook veel bedrijven die videografen inhuren. Daarnaast is bruiloft videografie ook steeds populairder, hierbij maakt een videograaf een samenvatting van de bruiloft middels een video. Hierdoor kun je zelf de dag nog eens helemaal herleven!


Hoe vind je een videograaf?

Het vinden van een videograaf kan lastig zijn, er zijn er veel te vinden op het internet. Maar er is niet een makkelijk overzicht te maken. Als je een videograaf wilt inhuren is een klik belangrijk, je kijkt vaak naar hun portfolio en ook prijs is niet geheel onbelangrijk. Nu is er wel een website die dit overzicht probeert te maken. Als je opzoek bent naar een videograaf, kijk dan eens op: videograafzoeken.nl.

door · bron advertorial · link · afdrukken · #
reageer

» 
« 

 
advertentie
 
 
 
 
 
 

Waar bent u ...

Dit is de pagina Een videograaf, het verschil met een fotograaf en hoe vind je er een? » digitale Fotografie. · naar de beginpagina · lees een korte uitleg · archief en sitemap

Zoek op dF

Meest gelezen

Aanraders

Voor beginners

advertentie

Topkortingen & Acties

  • HP Store : €50 Korting op alle laptops
  • Coolblue : Tot 10% korting op grasmaaiers
  • Over jou : kortingscodes
  • Qurrent : Voordelige 100% Nederlandse windstroom & eenvoudig overstappen
  • Greetz : 20% Korting op XL en Supersize kaarten + gratis rode envelop
  • Webprint : 25% Korting op alles
  • Treatwell : Ontvang € 10 Welkomstkorting bij besteding vanaf € 25
  • Albelli : 30% Korting op fotoboeken, wanddecoratie en foto afdrukken
  • Voor extra Amsterdam korting koop je natuurlijk de I Amsterdam Card. Honderden euro's korting op alle beste attracties in de stad.
  • zorgverzekering vergelijken 2020 met elkaar in ons complete overzicht hieronder
Powered by: REBEL Internet

Recent bijgewerkt

buttons
digitaleFotografie.nl gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om u functies voor sociale media aan te kunnen bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, reclame en analyse. Klik voor meer informatie en / of deze melding sluiten.