Fotografieweblog

» meer ... fotoblog op dF

Fototechniek

» meer ... uitleg op dF

Hard- en software

» meer ... spul op dF

Trucs en tips

» meer ... fototips op dF

Fotogalerij

» meer ... fotografie op dF

wereldwijd zoeken
buttons

Colofon

Verloren bestanden terugvinden » digitale Fotografie

Verloren bestanden terugvinden

Wanneer u digitale foto’s of bestanden verwijderd verdwijnen deze nooit helemaal van de harddisk. Heeft u zich vergist of toch per ongeluk op ‘delete‘ geklikt en u wilt de bestanden herstellen of terughalen dan moet u er wel zo snel mogelijk bij zijn! De harddiskruimte die wordt vrijgegeven na het wissen zal binnen afzienbare tijd worden hergebruikt en dan zijn de gegevens wél voor altijd verloren gegaan.
Een programma waarmee u verloren of verwijderde bestanden op uw computer kunt terugvinden heet ‘PC Inspector File Recovery‘. Het gaat om een freeware utility welke u kunt vinden op www.pcinspector.de.
Dit handige stukje programma-gereedschap is niet alleen voor uw harde schijf te gebruiken maar haalt overigens ook prima verwijderde of verloren data terug van de meeste memory-, USB-stick of camera-geheugenkaartjes.

door · bron dF · link · afdrukken · #
reageer

» 
« 

 
advertentie
 
 
 
 
 
 

Waar bent u ...

Zoek op dF

Meest gelezen

Aanraders

Voor beginners

advertentie

Recent bijgewerkt

buttons
digitaleFotografie.nl gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om u functies voor sociale media aan te kunnen bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, reclame en analyse. Klik voor meer informatie en / of deze melding sluiten.