Fotografieweblog

» meer ... fotoblog op dF

Fototechniek

» meer ... uitleg op dF

Hard- en software

» meer ... spul op dF

Trucs en tips

» meer ... fototips op dF

Fotogalerij

» meer ... fotografie op dF

wereldwijd zoeken
buttons

Colofon

Wikipedia » digitale Fotografie

Wikipedia

Wikipedia, ‘de vrije encyclopedie‘, de encyclopedie van het volk, is een meertalige, uit miljoenen individuele bijdragen samengestelde bron van kennis dat overigens regelmatig het zwarte schaap van het internet wordt genoemd door de elite en gevestigde orde.

Onbetrouwbaar, zeggen zij. Er is te makkelijk mee te knoeien en te rommelen. Onsamenhangend en zonder enige vorm van controle, een ‘vernielingsderby van ideologieën, gedreven door onbekwame amateurs en cybergeeks met teveel aan vrije tijd‘.

En toch, wanneer mensen de tijd nemen om Wikipedia onderwerpen te lezen waarover zij enige ervaring of deskundigheid bezitten, is men vaak aangenaam verrast.

Ook u kunt bijdragen leveren of artikelen van anderen bijschaven. De gestaag groeiende Nerderlandstalige Wikipedia telt al meer dan 300.000 artikelen, in papier een behoorlijk volle boekenkast.

Wij beschouwen Wikipedia als een zeer welkome aanvulling en gebruiken de gedetailleerde Wikipedia-kennis voor de zekerheid altijd naast de vele andere bronnen beschikbaar op het internet.

door · bron dF · link · afdrukken · #
reageer

» 
« 

 
advertentie
 
 
 
 
 
 

Waar bent u ...

Zoek op dF

Meest gelezen

Aanraders

Voor beginners

advertentie

Topkortingen & Acties

Recent bijgewerkt

buttons
digitaleFotografie.nl gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om u functies voor sociale media aan te kunnen bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, reclame en analyse. Klik voor meer informatie en / of deze melding sluiten.