Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; zemcontact_evaluation has a deprecated constructor in /home/digitalef/domains/digitalefotografie.nl/public_html/textpattern/plugins/zem_contact_reborn/zem_contact_reborn.php on line 759
IP-adres | digitale Fotografie

Fotografieweblog

» meer ... fotoblog op dF

Fototechniek

» meer ... uitleg op dF

Hard- en software

» meer ... spul op dF

Trucs en tips

» meer ... fototips op dF

Fotogalerij

» meer ... fotografie op dF

wereldwijd zoeken
buttons

Colofon

IP-adres » digitale Fotografie

IP-adres

Afkorting van ‘Internet Protocol-adres‘. Een IP-adres is een uniek nummer dat een pc een ‘naam’ geeft op internet. Deze naam bestaat uit een getal met de volgende opbouw: 255.255.255.255 (dus vier maal een getal van 0 tot en met 255). Op die manier kunnen andere computers uw pc herkennen. Bij veel internetgebruikers is het IP-adres tijdelijk: de provider heeft de beschikking over een reeks nummers en iedere keer als u inbelt, kent hij er één aan uw pc toe.

door · bron dF · link · afdrukken · #

Op dit artikel kan niet gereageerd worden.


» 
« 

 
advertentie
 
 
 
 
 
 

Waar bent u ...

Zoek op dF

Meest gelezen

Aanraders

Voor beginners

advertentie

Topkortingen & Acties

Recent bijgewerkt

buttons
digitaleFotografie.nl gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om u functies voor sociale media aan te kunnen bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, reclame en analyse. Klik voor meer informatie en / of deze melding sluiten.